Παραδοσιακό Εργαστήριο Κρέατος

Μέσα από τη μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο εκτροφής και διάθεσης πουλερικών και νωπού κρέατος, κρίθηκε απαραίτητη η δημιουργία ενός επαγγελματικού παρασκευαστηρίου για την επεξεργασία των προϊόντων κρέατος καθώς και την παραγωγή χειροποίητων κρεατοπαρασκευασμάτων με φρέσκες πρώτες ύλες, ώστε να παρέχεται ακόμη πληρέστερη εξυπηρέτηση προς το καταναλωτικό κοινό, πανελλαδικά. Στο παραδοσιακό μας εργαστήρι βάζουμε όλο το μεράκι για να προετοιμάσουμε γευστικές προτάσεις με βάση το κρέας (χοιρινό/ μοσχάρι/ αρνάκι/ κατσίκι) – και τα πουλερικά, κάτω από τους πλέον αυστηρούς κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, για την απόλυτη ασφάλεια του καταναλωτή.

Η ομάδα μας έχει στελεχωθεί με εκπαιδευμένο προσωπικό σε αποκλειστική συνεργασία με τη σχολή MeatPro, την πρώτη ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης κρεοπωλών στην Ελλάδα, που διακρίνεται για την επιστημονική κατάρτιση και εξειδίκευσή της στη διαχείριση του κρέατος ως πρώτη ύλη. Με συνεχή εκπαίδευση και συμμετοχή σε σεμινάρια, το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο ως προς την κοπή κρέατος, τον ποιοτικό έλεγχο πρώτων υλών και τη δημιουργία παρασκευασμάτων κρέατος, με σεβασμό στις αρχές της ποιοτικής ασφάλειας και κορυφαίας εξυπηρέτησης.

Στο εργαστήριό μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων από νωπό κρέας και πουλερικά (ρολά, εξοχικά, σουβλάκια, μπιφτέκια, κεμπάπ) ή κατά παραγγελία ψητά, υπό συνθήκες που πληρούν τους διεθνείς κανονισμούς κτηνιατρικής ασφάλειας και υπό διαρκή ποιοτικό έλεγχο. Η εταιρία μας  είναι πιστοποιημένη για τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα ISO και HACCP της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εφαρμόζει. Τα προϊόντα που παράγονται στο εργαστήρι μας αποστέλλονται πανελλαδικά, κάτω από τις αυστηρότερες συνθήκες υγιεινής, συσκευασίας και μεταφοράς.